Ξυλομπογιά DeMy

Ξυλομπογιά DeMy

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα - έντυπο για σας

Ανανεωμένο το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα με ώρες για το Ολοήμερο.


Θέλετε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας στον υπολογιστή αλλά βαριέστε τη δακτυλογράφηση ή αργείτε πολύ; Αγαπημένοι μου αναγνώστες, έφτιαξα για σας μια φόρμα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το ωρολόγιο πρόγραμμά σας απλώς κάνοντας κλικ με το ποντίκι. Αλλάξτε με κλικ το σχολικό έτος, τη διεύθυνση, τα μαθήματα κλπ. 

Το αρχείο για να δουλέψει, για να μπορείτε δηλαδή να κάνετε κλικ στις γκρίζες περιοχές και να κατεβαίνουν οι κουρτίνες με τις επιλογές, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την κλειδαριά των φορμών. Εάν λοιπόν στα γκρίζα σημεία δεν εμφανίζονται οι κουρτίνες πατώντας επάνω, τότε πρέπει να πατήσετε την κλειδαριά στην εργαλειοθήκη των φορμών, για να ξεκλειδώσετε το αρχείο. 

Η εργαλειοθήκη των φορμών για να εμφανιστεί στο γουόρντ σας θέλει δεξί κλικ σε κενό σημείο στο πάνω μέρος, κλικ φόρμες. 



Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από
ΕΔΩ . Αν ανοίξει στο drive πρέπει να το κατεβάσετε και όχι να το δουλέψετε εκεί (Αρχείο-Λήψη-Microsoft Word).





Σε περίπτωση που θέλετε να γράψετε ηλεκτρονικά το όνομα του σχολείου ή τις ώρες συνάντησης με τους γονείς βεβαιωθείτε ότι στη γραμμή εργαλειοθηκών έχετε την εργαλειοθήκη των φορμών (εάν δεν την έχετε κλικ σε κενό σημείο, κλικ φόρμες) και πατήστε την κλειδαριά για να ξεκλειδώσετε την φόρμα. Γράψτε, σβήστε ή αλλάξτε ότι θέλετε και ξανακλειδώστε. Κάντε Αποθήκευση ως και αποθηκεύετε ως έγγραφο του word (doc).