Ξυλομπογιά DeMy

Ξυλομπογιά DeMy

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα ειδικοτήτων - έντυπο για σας


Είστε ειδικότητα και θέλετε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας στον υπολογιστή, αλλά βαριέστε τη δακτυλογράφηση ή αργείτε πολύ; Aγαπημένοι μου αναγνώστες, έφτιαξα για σας μια φόρμα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το ωρολόγιο πρόγραμμά σας απλώς κάνοντας κλικ με το ποντίκι. Αλλάξτε με κλικ το σχολικό έτος, την ειδικότητα, τα τμήματα κλπ. 

Το αρχείο για να δουλέψει, για να μπορείτε δηλαδή να κάνετε κλικ στις γκρίζες περιοχές και να κατεβαίνουν οι κουρτίνες με τις επιλογές, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την κλειδαριά των φορμών. Εάν λοιπόν στα γκρίζα σημεία δεν εμφανίζονται οι κουρτίνες πατώντας επάνω, τότε πρέπει να πατήσετε την κλειδαριά στην εργαλειοθήκη των φορμών, για να ξεκλειδώσετε το αρχείο. 


Και μην ανησυχείτε, όταν το τυπώσετε οι γκρίζες περιοχές δε θα φαίνονται. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από ΕΔΩ. Αν ανοίξει στο drive, δε θα το φτιάξετε εκεί, αλλά θα το κατεβάσετε (Αρχείο-Λήψη-Microsoft Word). 

Αφού φτιάξετε το πρόγραμμά σας κάνετε "Αποθήκευση ως" και το αποθηκεύετε ως έγγραφο του word (doc).

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρόγραμμα αυτό είναι ανάλογο του προγράμματος των δασκάλων, δηλ. μπορείτε να το επεξεργαστείτε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Λεπτομέρειες  ΕΔΩ.  

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ